FIT JABLKOVÁ ŠTRÚDĽA Z OVSENÝCH VLOČIEK

Potrebujeme:
1 a 1/2 hrnčeka ovsených vločiek
150g bieleho jogurtu
4 PL vody
2 ks jablká
1 ČL škorice
3 PL medu
Hrozienka, orechy (voliteľné)

Postup:
V miske si zmiešame ovsené vločky, jogurt, vodu a 2 lyžice medu. Časť vzniknutého stredne tuhého cesta rozotrieme na papier. Postrúhané jablká so škoricou a lyžicou medu rozotrieme na cesto (viď obrázok). So zvyšnou časťou cesta zakryjeme jablkovú plnku. Štrúdľu pečieme 30min. na 200 stupňoch dozlatista.

Dobrú zdravú chuť! 😊

Ísť späť

© 2024 Všetky práva vyhradené pre Mgr. Martin Ivanko
Pokračujte výberom nastavení ochrany osobných údajov. Pre viac informácií si prečítajte naše zásady ochrany osobných údajov a zásady používania súborov cookies.